PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal GALERIAS TORRAS JOGUINES I COMPLEMENTS, S.L. informa que les dades personals facilitades de forma voluntària en emplenar aquest formulari quedaran incorporades de forma confidencial a la base de dades de GALERIAS TORRAS JOGUINES I COMPLEMENTS, S.L..

Així mateix en registrar-se el client dóna el seu consentiment per a que GALERIAS TORRAS JOGUINES I COMPLEMENTS, S.L. utilitzi les seves dades personals a fi d\'informar-lo sobre serveis o productes que poguessin ser del seu interès, respectant, en tot cas, la legislació espanyola sobre protecció de dades. En el supòsit que GALERIAS TORRAS JOGUINES I COMPLEMENTS, S.L. prevegi cedir les seves dades personals a tercers, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-lo de la finalitat a què es destinaran dites dades.

Podrà exercir els seus drets d\'accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a GALERIAS TORRAS JOGUINES I COMPLEMENTS, S.L. - AVDA. CATALUNYA, 8 - 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS (Barcelona) o mitjançant correu electrònic dirigint-se a: teresa@galeriastorras.jazztel.es

 

[Tancar finestra]